Willkommen.

Kit Kat Club, 1930-luvun Berliinin kuumin yökerho

Klubin OHJELMASSA:

Cabaret-musikaalin logo, jossa joka toinen kirjain on päättellinen ja joka toinen päätteetön.

Cabaret-musikaali

Syyskuussa Turun Kaupunginteatterin Päänäyttämö muuttuu tiivistunnelmaiseksi klubiksi, jossa hiki ja juomat virtaavat ja juhla on loputon. Rakastettu Cabaret-musikaali nähdään ensimmäistä kertaa kaupunginteatterissa. Kuumasta tunnelmasta vastaa ohjaaja-koreografi Jakob Höglund työryhmineen. 

Cabaret-musikaali yhdistää hyvän tarinan ja hyvän show’n. Mua eniten puhutteleva teema siinä on silmien ummistaminen maailman muutoksen edessä. Emme me tässä ajassakaan toimi, vaikka näemme mitä on tulossa. Toisaalta, mä rakastan isoa, leikkisää, mukaansatempaavaa viihdettä!

...me olimme kuin unessa...

Cabaretin päähenkilö, kirjailija Clifford Bradshaw on elämälleen suuntaa etsivä unissakävelijä Berliinissä, jonka asukkaat hakevat sodan jälkeen lämpöä toisistaan. Vuonna 1931 yöelämän keskipiste on Kit Kat Club, jossa jokainen saa olla oma itsensä – tai kuka ikinä haluaakin. Kun sekt-pullon korkki poksahtaa ja rytmi vetää tanssimaan, on malja ylitsevuotavan täynnä eikä huolta huomisesta ole.

Kit Kat Clubin sykkeessä Clifford tapaa Sally Bowlesin, kabareen kirkkaimman tähden. Hurmos on hetken yhteinen, mutta sodan varjon langetessa kaduille koittaa lopulta arki. Kaupungin rakastavaiset voivat ummistaa silmänsä ja jatkaa tanssia, tai antaa junan kuljettaa kohti toisenlaista tulevaisuutta. Valinta on jokaisen oma ja joka tapauksessa kohtalokas. On aika herätä.

Cabaret-musikaalin pääparina loistavat Anna Victoria Eriksson ja Olli Rahkonen. Klubin legendaarisena seremoniamestarina toimii Miiko Toiviainen.  Tunnelmaa siivittää lähes 30 soittajan orkesteri.

Esitys on tekstitetty englanniksi.

Lippujen hinnat 23-61 € (sisältäen palvelumaksun). Lisätietoa esityksestä löydät Turun Kaupunginteatterin sivuilta.

Tekijät

Teksti: Joe Masteroff

Musiikki: John Kander

Sanoitukset: Fred Ebb

Perustuu Joe Masteroffin kirjaan ja John van Druten näytelmään

Ohjaus ja koreografia: Jakob Höglund

Musiikin sovitus ja johto: Jussi Vahvaselkä

Lavastussuunnittelu: Sven Haraldsson

Pukusuunnittelu: Heidi Wikar

Valosuunnittelu: Jarmo Esko

Äänisuunnittelu: Eero Auvinen

Naamioinnin suunnittelu: Jessica Rosenberg

Rooleissa mm.: Olli Rahkonen, Anna Victoria Eriksson, Miiko Toiviainen, Riitta Salminen, Mika Kujala

Originally Produced and Directed on the New York stage by Harold Prince

Näytelmän esitysoikeuksia valvoo Nordic Drama Corner Oy.

Tilaa Turun Kaupunginteatterin uutiskirje

Haluatko kuulla ensimmäisten joukossa Cabaret-musikaalista sekä Turun Kaupunginteatterin ohjelmistosta ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme allaolevasta lomakkeesta, niin pysyt ajan tasalla!Shopping Basket