Tietosuojaseloste

Turun Kaupunginteatterin tietosuojaselosteet

EU:n yleinen tietosuoja-asetus on voimassa 25.5.2018 alkaen. Uusi tietosuoja-asetus korvaa vanhan henkilötietolain. Monet periaatteet säilyvät ennallaan, mutta tietosuoja-asetus takaa sinulle kuluttajana laajemmat oikeudet määrätä henkilötietojesi käytöstä. Turun Kaupunginteatterissa käsittelemme asiakkaiden tietoja huolellisesti ja otamme tietosuojan vakavasti. Voit lukea koko tietosuojaselosteemme allaolevista linkeistä:

 

Tavoitteenamme on säilyttää henkilötiedot mahdollisimman ajantasaisina.

Voit päivittää omat tietosi myyntipalvelumme kautta: [email protected] / 02 262 0030.
 
Turun kaupunginteatteri tuottaa palveluita ja elämyksiä asiakkailleen. Näiden palveluiden laadukas tuottaminen, palveluiden suunnittelu sekä niiden seuranta ja tilastointi edellyttävät palveluiden käyttäjien henkilötietojen käsittelyä. Tietojen käsittely perustuu useisiin lakeihin ja asetuksiin ja sinun suostumukseesi.
 

Mitä varten keräämme tietoa?

Keräämme tietoa Google Analyticsin kautta, jotta voimme analysoida sivuston liikennettä ja muokata sivustoa käyttäjäystävällisemmäksi. Keräämme myös tietoa mainonnan kohdistamista varten, jotta voimme muistuttaa sivustollamme vieraillutta asiakasta esityksestä, jota kohtaan asiakas on osoittanut kiinnostusta.
 

Henkilötietojen käsittelyn ensisijaisena perusteena on teatterin asiakkaan ja teatterin välinen asiakassuhde (asiallinen yhteys). Henkilötietojen käsittely voi perustua myös asiakkaan suostumukseen tai asiakkaan teatterille antamaan toimeksiantoon.

Henkilötietoja käsitellään seuraaviin käyttötarkoituksiin:

  • Teatterin palveluiden tuottaminen, kehittäminen ja seuranta sekä asiakaspalvelun toteuttaminen.
  • Asiakassuhteen hoitaminen ja kehittäminen sekä palveluiden personointi.
  •  Asiakassuhdeviestinnän ja markkinoinnin toteuttaminen sekä kontaktihistorian hallinta.
  • Asiakaspalautteen käsittely ja siihen vastaaminen
  • Asiakaskannan analysointi ja luokittelu joiden tavoitteena on viestinnän kohdentaminen.
  • Sähköisten palvelukanavien (kuten verkko- ja mobiilipalvelut) seuranta ja tilastointi palvelujen kehittämiseksi, markkinointitarkoituksiin ja asioinnin helpottamiseksi.

Turun Kaupunginteatteri Oy on rekisterinpitäjä ts. henkilötietojen käsittelystä vastaava taho.